Videoer - spoiler og videoveibeskrivelse

En godsnutt

Her er en liten spoiler som viser hvordan det som oftest ser ut på Lillehammerfjellet. Under denne teaseren kommer det videosnutter som viser hvor man skal gå for å fullføre Rosa (Halvmaraton) og Blå (10K) tur. Helt nederst et par videoer om Orange tur for familien og de aller minste.

En av Norges største langrennshelter uttalte at ‘Det er her de fineste langrennsløypene i verden ligger’ Vi tviler ikke…

Videosnutt 1 - Viser vei fra P-plass til Start (Tid: 1:01)

Videosnutt 2 - QR-Kode 1, viser Start på Snauskallen (Tid: 1:31)

Videosnutt 3 - Reminder på veibeskrivelsen Reina (Tid: 1:02)

Videosnutt 4 - QR-kode 2, Reinakrysset (Tid 2:04)

Videosnutt 5 - Reminder på veibeskrivelse del II (Tid 2:54)

Videosnutt 6 - QR-kode 3, Melsjøoset (Tid: 1:24)

Videosnutt 7 -Reminder på veibeskrivelse del III (Tid 1:11)

Videosnutt 8 - Viktig! reminder på veibeskr. del IV (Tid: 4:02)

Videosnutt 9 - QR-kode 4, Nevelfjell (Tid: 1:33)

Videosnutt 10 - Reminder på veibeskivelse del V (Tid: 2:22)

Videosnutt 11 - QR-kode 5, MÅL Nordseter (Tid: 2:22)

Medaljen påmeldte gjør seg fortjent til å få!

Her ser du medaljen for Generalprøveåret 2021. Med Covid-19 utfordringer ble rennet i år et QR-kode renn, det er jo bedre enn ingenting! Til neste år håper vi på vanlig skirenn slik vi kjenner det fra andre arrangementer. Gjennom din påmelding fikk du kvittering på epost fra Webscorer. Mail oss fakturanr og navn og adresse så sender vi medaljen til deg i posten. Alle som betaler påmelding får en medalje uavhengig om de går Rosa, Blå eller Orange tur. Med eller uten tidtaking spiller ingen rolle, har du gått turen og meldt deg på fortjener du medalje i posten.

Appelsintrelogoen er jo der som en vennlig påminnelse om å ta med c-vitaminer på turen. Energi trengs etterhvert og vi pleier alltid å ha små bokser (1/4L) med appelsinjuice i lomma, de får akkurat plass. Konsumeres så på Reinakrysset og Melsjøoset, da blir liksom turen til mål litt stuttere. Støtt gjerne kreftforeningen og/eller løypekjørerne våre ved din påmelding. Frivillig selvsagt.

Orange tur - Barne og familieturen, 1km hver vei.