Våre tre skiturer

Gjør deg klar for en uforglemmelig skitur!

Her har vi lagt inn kart som viser hvor de tre skiturene går. Synes man det er litt knotete med kart kan siden med videoer anbefales. Der ligger det videosnutter som forteller deg hvor du skal gå.

Alle som melder seg på Rosa, Blå eller Orange tur kan også få tilsendt årets medalje. Send oss fakturanummeret som du fikk på Webscore epostkvitteringen og legge ved adressen premien skal sendes til. Den blir sent ‘gratis’ da påmeldingsavgiften dekker kostnaden. Det er kun rosa og blå tur som har tidtaking med QR-kode. Orange tur er for familien og de aller minste og har ikke tidtaking.

Det første kartet viser halvmaraton runden, dvs. Rosa sløyfe. Dette er hovedturen vår og tar deg rundt hele Lillehammerfjellet. Under der finner man kart over blå sløyfe som er en 10K, den går fra samme start som Rosa tur, dvs. fra Snauskallen. Men Blå tur gjør så en U-sving på Reinakysset går i samme spor på vei tilbake til P-plassen på Nordseter. Til sist har vi Orange tur for familien og de aller minste, turen starter fra P-plassen ved bilen og går bort til den fineste solhellinga i Lillehammerfjellet, litt over 1km hver vei.

Rosa sløyfe, Halvmaraton - 21 km

Ta turen rundt hele det vakre Lillehammerfjellet, flatt og fint, lett å gå. Verdens vakreste halvmaraton på langrennski. Starten går på Snauskallen med QR-kode 1, fortsetter rundt lyserosa sløyfe før den kommer tilbake og går inn i avsluttende mørkerosa sløyfe med gule piler. (Klikk på videoer i menyfanen for mer info).

Blå sløyfe, 10km

Snauskallen, Reinakrysset og tilbake. I nøyaktig samme spor som halvmaratondeltakerne og dermed i like vakre omgivelser, men tilpasset de av oss som får dekket behovet og milslukingen med en litt kortere runde på 10 km. Utsikten fra toppen av Reinakrysset mot Nevelfjell er vakker og har resultert i mange ‘Kodak moments’.

Orange tur, familieturen

Rett ved P-plassen på Nordseter starter Orange tur. Der går man mot Nevelfjell i litt over 1 km, da vil man ankomme ‘Solhellinga i Lillehammerfjellet’. Denne plassen har vært et yndet sted for Lillehamringer med barn i alle år. (Velg Meny og videoer for nærmere beskrivelse)

Raske briller og godt humør.