Meld deg på her

Påmelding til Lillehammerfjellet rundt. Se link og info under.

Du kan gå direkte til påmelding ved å klikke på knappen/linken under. Registreringen er enkel og oversiktlig. Dersom det skulle være behov for mer informasjon anbefaler vi deg å se instruksjonsvideoene som ligger her på siden. Man kan som i videoeksempelet (Fortryllende Skitur) bruke alias navn om du ønsker det. Nødvendig godkjenning av Ansvarserklæring/’Athletes decleration’ ved påmelding gjør det mulig. I år er det jo ikke en spesifikk renndag, men klokking av tid på egenhånd ved bruk av QR-kode. Ergo går man turen på eget ansvar, uten å løse engangs-lisens.

For å se resultatlisten klikker du på meny og deretter info fanen. Resultatlisten finner du helt nederst på info siden.

Bruk av Webscorer App til tidtaking

Webscorer organiserer registering og tidtaking

Webscorer er en Finsk-Amerikansk digital plattform som organiserer mange ulike løp innen ulike idretter. Webscorer sørger hovedsaklig for registrering, tidtaking og resultatliste og er benyttet i over 40 ulike idretter i mer enn 70 land. Ved å bruke Webscorer appen kan du gjennomføre turen Lillehammerfjellet rundt når det måtte passe deg/dere. Man klokker tiden selv ved bruk av en mobiltelefon med QR-kode leser (anbefaler i tillegg en ekstra powerbank i vinterfjellet som backup/støtte til mobilbatteriet, de er ofte skjøre for kulde).

Vi anbefaler også at man gjør unna selve registreringen og nedlasting av Webscorer app hjemme slik at du er klar til å skanne den første QR-koden med mobilen (og powerbanken) i det man ankommer fjellet. På skiltet ved Snauskallen henger den første QR-kode plakaten som man skanner for å starte tidtakingen.