Info

Reiserute

Kjør til Lillehammer by. Fra sentrum kjører du Nordseterveien helt til toppen, der finner du to parkeringsplasser med App eller Vipps betaling.

Parkering koster Ca kr 50,- for en hel dag på begge P-plasser. Viktig å betale for seg selvsagt, kanskje spesielt der det er en App løsning. Veldig hyppige kontroller så husk at du betaler for riktig bil, reg.nr etc.

Oversiktsbilde av Nordseter sentrum

Her ser man de ulike parkeringsmulighetene som er på Nordseter, samt Innlandstrafikk sin busstopp. Gode kommunikasjonsmuligheter både for bilisten og den kollektivreisende.

Kaussetra som vises på bildet er et landemerke og et historisk sted på Nordseter, her er det ofte arrangementer i høst og vinterferier etc. gitt at det ikke er Covid-19 nedstengning. Anbefaler et besøk til seterkafèn der når den er åpen. Fin akebakke for barna om vinteren har de også. Lik dem gjerne på Facebook.

Kollektivtransport - Oslo/Lhmr med Vy og Buss

Kollektivselskapet Innlandstrafikk har buss nr 500 som går mellom togstasjonen/sentrum og opp på fjellet. Se rutetabell i linken under.

https://innlandstrafikk.no/regtopp/pdf/periode_A/500_500_Lillehammer%20-%20Nordseter_20-10-19_21-06-20__A.pdf

En lavpris billett med Vy fra Oslo koster typisk Ca 279,- en vei, og tog gir alltid en behagelig reise. Det er f.eks supert å ta Vy fra Oslo S kl 07:34 Lørdag morgen, ankomme Lillehammer 09:37. For deretter å ta Buss 500 som står og venter rett utenfor skysstasjonen kl 10:00 til Nordseter. Da er man på Nordseter kl 10:25, som igjen kan bety at man er klar på Snauskallen senest kl 11:00. Og da tar man vel en tur rundt vakre Lillehammerfjellet via Rosa sløyfe og svir av Ca 2 timer da?

Så kan man f.eks ta bussen ned til byen kl 14:30 og tusle litt rundt i gågata før man tar toget hjem. Eller om det er finvær sitte i solveggen på Nordseter og ta siste bussen ned til togstasjonen igjen som går kl 16:30. Er det finvær på den valgte dag (sjekk yr!) kommer alle til å være enige om at det har vært en fantastisk fin tur.

Challenge!

Denne mannen har BMI som vandrer mellom rett over eller rett under 30! Han brukte 1t 59m og 30 sek på Rosa Sløyfe med kompisene Mr B og Lars. På helsetesten to dager senere kunne bedriftslegen bekrefte at formen var bedre enn han hadde trodd og at den var godt over middels.

Men klarer du eller din make å slå den tia? I så fall er du nok helt sikkert innafor helsemessig også i året som kommer. Lykke til og god tur!

Resultatliste - Halvmaraton 21km - 2021

Resultatliste - 10K - 2021